Podijeli ovu lektiru sa prijateljima

Trogodišnjakinja izgleda kao baka - Šminka čini čuda


Šminka bi trebala koristiti da njen nositelj izgleda stvarno mlađe. Potpuna suprotnost se dogodila kod trogodišnjakinje. Trebalo je samo nekoliko poteza kistom da se iscrta nekoliko bora i trogodišnja djevojčica izgleda poput starice. Ovaj hit dogodio se sasvim slučajno. Samantha Parsons iz američke savezne države Ohio - igrala se dadilje sa svojom mlađom nećakinjom.

"Moja trogodišnja nećakinja pitala me kako sam mogla napraviti šminku," U tu svrhu, ona je objavila četiri fotografije. Iskazan je impresivan učinak make-up: čupavih crnih obrva , tamne sjene ispod očiju, potopljeni obrazi i duboke bore oko usta i na čelu i djevojčica odjednom izgleda kao starica. Očito je da su jako uživale u šminkanju.

Na Twitteru je ova djevojčica postala jako popularna jer je post podijeljen 38 000 puta a pogledalo ga je više od 50.000 korisnika. "Kako je moja nećakinja od tada je postala viralna" Parsons je iznenadila svojih 700 sljedbenika. Predsjednik i ostali Twitter korisnici svojim komentarima ostali su potpuno zapanjen kako lako se dijete može pretvoriti u starkelju.

Linkovi